Direktlänk till inlägg 13 november 2012

Lite mer social verksamhet just nu

Av Helena Sundlöf - 13 november 2012 12:30

Att volleyboll kan vara så kul att titta på. De 3 senate dagarna har skolans volleybollag haft 3 hemmamatcher och Patric har sett dem alla. Jag har själv varit där och bevittnat en match och måste hålla med om att det var en härlig stämning. Läktarna var fyllda av supporters - vissa föräldrar, lärare eller andra vuxna, men allra flest andra elever.  När vi var där var det en skrikande hejarklack, bestående av kroppsmålade killar, vilka titt som  tätt tog sig en hejaropande löparrunda runt hela läktaren. Volleybollaget är ett tjejlag, så det är riktigt kul att se att killarna hejar fram även det motsatta könet.

Jovisst, The Lady Hawks har vunnit alla dessa tre matcher. Kul och Grattis till dem !


                                                  
                  


Förra veckan hade golfarna en kvällsförläsning med en hudläkare. Dessvärre gav det inte så mycket, han sa mest "akta er för solen". Hade kanske inte varit fel om han gått in mer på risker och skydd lite mer eftersom de har ganska många soltimmar ute på golfbanan. Men man får väl ändå anse det positivt att han kom dit och uppmärksammade ungdomarna på att de ska vara lite försiktiga.

Patric har också kört fys- och golf-träning varje dag. Eftersom han inte riktigt hinner med att köra de långa fyspass han egentligen vill, har han fått sätta ihop lite kortare program med alternativa övningar + strech. Han fick tydligen mycket träningsvärk i början eftersom han kört lite och oregelbundet innan, men redan efter några dagar började det kännas  lättare. Golfsvingen känns bra, slagen går inte riktigt exakt dit han vill, men svingen ser bra ut och det är det han jobbar på nu under off-season.

Han har också haft ett samtal med stackars Jordan, som blivit "oskyldigt dömd" efter hotellincidenten i Florida.  Kan säga att han var/är grymt besviken och förbannad.

För ett par dagar sedan var Patric i kontakt med en kille som gått på en annan skola i södra USA, väster om Florida. Han håller ju på att "checka upp" läget på andra skolor lite nu inför nästa år.  Det denna kille berättade om "sin" skola var bara positivt, nästan så att man kan undra om det verkligen var sant....  Han fortsätter att ha konatkt med denna kille + håller öron och ögon öppna för att se vad det finns för möjligheter.



 

Mysig picnick-miljö vid Berry

2-6 november var Ellinor i Rome och hälsade på Patric.  De fick sig några mysiga lugna dagar där de kunde ventilera tankar och ladda energi tillsammans. De var bland annat på Berry och skulle vandra i skogen men slingorna var avstängda pga jakt så det var synd men vi satte oss i solen och åt kyckling vid en sjö istället.  

Utanför entrén till Berry College 

Jag misstänker att det var i området runt ett av världens största campus - grundat av Martha Berry 1902-  Berry College, vilket ligger bara några km norr om Rome. Inom området finns parker, sjöar, skogfält, berg och en mängd underbara byggnader. Här ryms 1850 elever och de har div. olika utbildningar - även golfspelare, vilka har tillgång till egen bana att träna på. Tyvärr spelar de i en lite lägre serie.  

Patric och Ellinor var också en sväng till golfbanan och körde lite skojtävlingar på chippinggreen. en eftermiddag/kväll var de  ute och bowlade och åt buffé på Kinarestaurang. Lite svenskt ville de också ha, där var det fördel att Patric numer bor i lägenhet i stället för förra årets lilla rum. De lagade till spaghetti med köttfärssås vilket tydligen var fantastiskt gott och riktiga svenska pannkakor (kan undra om de fann någon lingonsylt?!!?). Utöver det njöt de bara av att få vara tillsammans och umgås bara, köra lite fys, spela kort, kolla på film och plugga lite.

 

Snygga Strumpor Ellinor!!!!
 
 

Coola Dogs funna på promenade


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena Sundlöf - 31 maj 2016 09:43

Äntligen är Toefl-testen avklarad och nytt pass beställt. Det är inte lite att ha koll på inför college och 4 år i USA. Visum ska sökas och inför det måste passet räcka hela den planerade vistelsetiden. Det nu varande passet går ut februari 2020, exa...

Av Helena Sundlöf - 31 maj 2016 09:03

Äntligen är Toefl-testen avklarad och nytt pass beställt. Det är inte lite att ha koll på inför college och 4 år i USA. Visum ska sökas och inför det måste passet räcka hela den planerade vistelsetiden. Det nu varande passet går ut februari 2020, exa...

Av Helena Sundlöf - 14 maj 2016 13:51

Då var det äntligen dags för Skandia Tour debuten i år. Bilen med Marcus och kompisen Simon Berglund for från Linköping i torsdags. De checkade in på vandrarhemmet i Laholm torsdag kväll och inspel fredag em. Banans karaktär och skick är vi fortfar...

Av Helena Sundlöf - 8 maj 2016 19:12

Vilken Kristi Himmelfärds helg vi har haft, vilket väder. Helt suveränt! Marcus håller troligen inte med helt och hållet på alla punkter. Vi börjar med onsdag 4/5. Marcus körde då inspel på Vreta Kloster. Han konstaterade att det var en mycket klur...

Av Helena Sundlöf - 1 maj 2016 22:17

Äntligen har vi fått uppleva säsongens första golftävling här hemma i gamla "Svedala". Inför helgen såg det lite bistert ut på väderkartan, med regn och blåst på menyn. Icka sa Nicke. Istället fick vi en finfin söndag i vackra Vadstena, på en bra p...

Presentation


Välkommen till Bloggsidan om patric Sundlöfs tillvaro på golfcollege på Shorter University i Rome, Atlanta, USA

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards