Alla inlägg den 11 mars 2013

Av Helena Sundlöf - 11 mars 2013 03:26

Nu ber jag återigen miljoner gånger om ursäkt för denna totala skrivtystnad som varit. Skribenten, dvs jag - Patrics mamma - har haft lite annat att pyssla med de senaste 4 veckorna(jobb, veteran-SM i bordtennis, makens 50-årsfest och 3 veckor i Australien). Nu är jag dock "back-to-buisness" och hoppas på att få lite att skriva om framöver.

Självklart har en del hänt under dessa "tysta" veckor. Livet rullar ju på för fullt även för Patric i Georgia. Det vore väl synd och överreklamerat att ha det lugnt en stund........

 

Det kan snöa även på Eastern Kentucky University (Mars 2013)


I början av februari blev det klart att Patric fr o m hösten 2013 kommer studera på och spela för Eastern Kentucky University (EKU). Dvs i höst kommer det bli flytta av, ca 4 timmars bilresa norrut från Rome där han bor nu.

Patric har sökt nytt college främst pga att träningsmöjligheterna på Shorter inte varit optimala och dessutom försämrats ytterligare under det senaste året. När han letat ny skola har han även varit tvungen att tänka på relation med ny tränare, hur många av de skolpoäng han läst som han får ta med sig, det är långt ifrån självklart att man får ta med alla - eller ens nästan alla - samt han har också varit tvungen att titta på vilka ämnen som finns på nya skolan och vilket scholar ship de erbjuder.


Förra veckan var det Spring Break på skolan. Patric passade då på att följa med flickvänen Ellinor  på tävling vid Kiawah Island på South Carolinas västkust. En jättefin bana med vattenhinder innehållande div. överraskningar.

    

Även lite mindre och sötare djur fanns där också

 

Patric plockade först upp Ellinors mamma, Ulrica, vid flyget sen körde de de ca 4-5 timmarna till kusten där de delade en finfin lägenhet.  Självklart fanns en viss oro från Patrics föräldrars sida då han sände det ena krokodilfotot efter det andra. inte minst då vi själva befann oss i ett krokodilområde på andra sidan jordklotet och var / är fullt medvetna om djurets snabbhet och styrka (och föda...). Men Patric bara svarade att "de brukar inte vara farliga mot människor och djur". nähe?!!!???

Iallafall fick de svenska besökarna på Kiawah  några fartfyllda dagar med mycket golf och natur.    

Golfmässigt så var tävlingsdagarna 1 och 2 lite tunga för både ellinor och hennes skola, Western Kentucky. Detta uppvägdes dock av dag 3 skulle jag tro. Då visade hon upp riktigt vad hon går för med ett härligt spel och en fantastisk inställning ( enl Patric som var där). Hon fixade rundan på fantastiska 69 slag, dagens absolut bästa runda totalt sett över tävlingsfältet och traskade beslutsamt från plats 121 till plats 52 i resultatlistan.

STORT GRATTIS ELLINOR!   

 

Härligt resultat trots odjur simmande och krälande i vattnen runt omkring......


Patric stannade hos Ellinor i Kentucky ytterligare några dagar ( t o m idag faktiskt) eftersom de hade skollov hela veckan lång.  Jag har ännu inte fått någon rapport om vad de sysslat med under veckan, men kan jag gissa så har det varit golf, fys, god mat, mys och kanske något biobesök. facit får vi se så snart jag fått kontakt med "herr´n". Troligen så har han i skrivandets stund ganska nyligen återanlänt till Rome och iordningsställer det praktiska inför skolstarten imorgon igen.

Nästa vecka är det dags för årets första tävling för killarna på Shorter. denna går av stapeln i North Georgia och vi håller tummarna att Patric blir en av de spelare som får representera skolan på denna tävling.

 

Presentation


Välkommen till Bloggsidan om patric Sundlöfs tillvaro på golfcollege på Shorter University i Rome, Atlanta, USA

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards