Direktlänk till inlägg 21 oktober 2013

Helg hos Ellinor på WKU i Bowling Green, Kentucky

Av Helena Sundlöf - 21 oktober 2013 11:36

Nu har Patric åter kommit hem! Resan gick bra och Patric och Ellinor har haft en mysig helg.
I fredags Blev det uppgång tidigt, Ellinor hade fys kl.6 och Patric sympatiserade och sprang lite utomhus under tiden. Ellinor hade träning hela eftermiddagen, vad Patric gjorde framgår inte riktigt - kan gissa plugga de och kanske tränade lite själv också. På kvällen var de trötta och slappa, så det blev en liten välbehövd myskväll hemma. ?

På lördagen skulle de på bikram yoga på morgonen, en slags yoga som utförs i 40 graders värme, bara för att finna att de var instängda på campus pga en löpartävling. Alla vägar ut var avstängda!?? Helt sjukt!
Det blev en kall dag med massa regn så de stannade inne och spelade kort fram till efter lunch, därefter åkte de ut till golfbanan för att spela 18 hål. Regnet hade slutat men det var fortfarande kallt och blåsigt. De fick ändå en mysig runda och Patric förstod varför Ellinor spelat så himla bra, hon såg så mycket tryggare ut och litade fullt på sina slag. Härligt! ?
Ellinor gick 73 och det såg tydligen väldigt stabilt ut! Patric själv var också mycket nöjd med spelet, skitbra helt enkelt och gick 66 efter att ha gått 31 första 9! ??
Efter spelet for de och tittade på en basketshow ? på wku med dunktävling och showmatcher. Sen åt vi på en kinesisk restaurang där de lagade maten framför oss.??

På söndagen, innan Patric begav sig hemåt till Richmond igen, spelade de bowling och lite "fjantroliga" spel på ett "spelcenter"/ galleria. Det var tydligen kul och de fick släppa loss och busa till lite.
Resan hem gick sen bra.
Det är nu tävlingsuppehåll, jag tror t o m ända fram till 10 februari ( då det startar med Ball State Universitys tävling i Dade City, Florida) och idag börjar "träningsperioden". I detta ingår löpning/fys kl 6 varje morgon vilket innebär uppgång 5.30 Så idag är det dags för lagets första workout.

[Bild]

[Bild]

fet textNär man ser veckans väder kan man ju undra vad Patric gör i Kentucky........till alla er som lagt golfklubborna på hyllan här hemma --> det är bara att ge sig ut i höstvädret och köra. Kan vara en fördel att ta långkalsonger och vantar på dock.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena Sundlöf - 31 maj 2016 09:43

Äntligen är Toefl-testen avklarad och nytt pass beställt. Det är inte lite att ha koll på inför college och 4 år i USA. Visum ska sökas och inför det måste passet räcka hela den planerade vistelsetiden. Det nu varande passet går ut februari 2020, exa...

Av Helena Sundlöf - 31 maj 2016 09:03

Äntligen är Toefl-testen avklarad och nytt pass beställt. Det är inte lite att ha koll på inför college och 4 år i USA. Visum ska sökas och inför det måste passet räcka hela den planerade vistelsetiden. Det nu varande passet går ut februari 2020, exa...

Av Helena Sundlöf - 14 maj 2016 13:51

Då var det äntligen dags för Skandia Tour debuten i år. Bilen med Marcus och kompisen Simon Berglund for från Linköping i torsdags. De checkade in på vandrarhemmet i Laholm torsdag kväll och inspel fredag em. Banans karaktär och skick är vi fortfar...

Av Helena Sundlöf - 8 maj 2016 19:12

Vilken Kristi Himmelfärds helg vi har haft, vilket väder. Helt suveränt! Marcus håller troligen inte med helt och hållet på alla punkter. Vi börjar med onsdag 4/5. Marcus körde då inspel på Vreta Kloster. Han konstaterade att det var en mycket klur...

Av Helena Sundlöf - 1 maj 2016 22:17

Äntligen har vi fått uppleva säsongens första golftävling här hemma i gamla "Svedala". Inför helgen såg det lite bistert ut på väderkartan, med regn och blåst på menyn. Icka sa Nicke. Istället fick vi en finfin söndag i vackra Vadstena, på en bra p...

Presentation


Välkommen till Bloggsidan om patric Sundlöfs tillvaro på golfcollege på Shorter University i Rome, Atlanta, USA

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards