Alla inlägg den 14 april 2014

Av Helena Sundlöf - 14 april 2014 08:36

Vet precis hur det kändes för Patric igår när bollen inte ville samma som han ...... Känns som vi hade något gemensamt där.....en kropp med en massa extremiteter som har sitt eget liv och av någon anledning ändrar sitt rörelsemönster ( eller som i mitt fall, rörelsemönster uteblir helt och hållet) och den där lilla, vita, runda saken som också lever sitt eget liv och inte lyder uppmaningarna om vart den ska ta vägen......ibland blir man såååååå tröttttt!

Det var iallafall tydligen riktigt blåsigt sista dagen, dvs igår i Lexington. Trots det kände Patric att hans drivar och järnslag funkade rätt bra. Han kände sig riktigt bra från Tee och vass från ca 90-120 meter. Det han föll på var en del dåliga chippar, men framför allt riktigt dåliga puttar. Där höll han på -som han själv säger- att "gå i taket" ordentligt, inget föll i. Nu pratar vi många missade 1 1/2 meters puttar! Siktade han rätt så slog han dem fel och slog han dem rätt så siktade han fel.... Han var riktigt besviken på sig själv ( jag känner dessvärre precis igen den känslan från igår och lider med honom...). Det är dock bara att bita ihop, bli lite "förbannad" och väcka det där j-a anammat i sinnet, sen gå ut och visa att han kan - för egentligen vet vi ju att han kan detta så himlans bra.

På de två första rundorna i lördags träffade han 15 greener på bägge varven. Det är riktigt bra! Hur många han träffade i söndags vet jag inte. Närspelet dessa två rundor i lördags var också bra, det krävs att både långt och kort spel fungerar för ett bra resultat. När det blir som på den tredje rundan så håller det inte i den konkurrens som är. Det krävs bra spel alla rundor för att få en bra placering.
Tack vare de fina resultaten dag ett placerade han sig ändå på en helt ok tjugonde plats och laget i sig höll sig kvar som fyra.
Hemmalaget University of Kentucky fortsatte spela säkert och jämnt och slutade som segrare av tävlingen.

Grabbarna hann iallafall hem för att kunna följa slutet av US Masters och Bubba Watsons fantastiska spel och , Inte att förglömma, även svenska Blixt strålande spel också. Vilken härlig prestation!

Den slutliga resultatlistan från tävlingen kan ni hitta på

http://grfx.cstv.com/photos/schools/kty/sports/m-golf/auto_pdf/2013-14/box_score/stats_20140413aaa.pdf

Som vanligt går det inte att länka sig direkt genom att trycka på länken. Ni måste kopiera den och klistra in den där web adressen ska stå

Presentation


Välkommen till Bloggsidan om patric Sundlöfs tillvaro på golfcollege på Shorter University i Rome, Atlanta, USA

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards