Alla inlägg den 9 mars 2015

Av Helena Sundlöf - 9 mars 2015 21:46

Förra helgens golfresa kunde slutat bättre. Laget reste ju iväg ca 70 mil sydväst, för att kunna komma ut på bana och träna inför terminens första tävling som äger rum nu 10-11/3. Om dag ett och första rundan där skrev jag lite i förra inlägget. Dagen efter spelades andra rundan på samma bana. Dessvärre blev Patric sjuk i hög feber, hosta, yrsel etc så varken rundan eller hemresan blev ett kärt minne att stoppa bak i ryggsäcken.
Veckan som varit har inte blivit så väldigt mycket ljusare. Hur febern vandrat vet vi inte eftersom Patrics termometer brakat. Hostan och huvudvärken har dock hängt kvar, likaså de rossliga luftrören och lite yrsel. Han slutade t o m titta på TV för det gjorde ont i ögonen. Mellan alla lektioner och tentor har han vilat, hällt i sig honungsvatten och gurglat med saltvatten.
Vädret har inte varit "golfbana", så han har inte blivit så lockad att ta sig ut på bana eller till träningscentret. Det har även varit lite ovisst om tävlingen ca 3-4 timmars bilväg bort, i Jackson, Tennessee, skulle bli av pga att ett nytt snöoväder drog in. I morse fick vi dock besked om att dels tävlingen blir och även att Patric åkt med till denna!!!! Rosselhostan har dock övergått i mer rethostan, låter han meddela.
Vi håller tummarna och hoppas han ska orka med .
Det blev inget inspel igår iallafall, pga att banan var så blöt efter all snö så fick spelarna nöja sig med att gå runt banan.
Tävlingen heter Grover Page Classic, hålls av The University Of Tennessee at Martin Golf Team och spelas på The Jackson country Club i Jackson, Tennessee. Någon Livescoring har vi inte lyckats hitta.
Det är en par-72 bana och ca 12 lag, 78 spelare, kommer delta.

Under veckan som gått har det alltså återigen snöat i Richmond. Vissa nätter har det gått ner till -10 grader, så nu hoppas vi på lite värme så grabbarna och tjejerna kan få komma ut och göra det dom vill - träna och spela golf.....
Tävlingssäsongen startar för fullt och redan 14-16/3 väntar nästa tävling, Bobby Nichols Intercollegiate , Sevierville, Tennessee.

Från Skolan tar man dock inga pauser trots sjukdom och resor. Några prov har avklarats med goresultat dessutom. 94 % på provet i hans drogklass, vilket han var mycket nöjd med. På geografitentan samma vecka fick han 100% och så mycket bättre än det kan man väl inte önska. Financial management provet sköts dock på framtiden eftersom läraren blev sjuk. Även detta är väl avklarat nu, men resultatet har vi inte fått. De har även påbörjat ett Finance Projekt, där de ska göra en finansiell plan för en familj. Vad kan bli bättre än att göra den för Patrics egna familj. En 4-barns familj med golfare och hockeyspelare som bor på div olika orter, där krävs planering....
Jo, han fick även ett brev för någon vecka sedan där det stod han blivit inbjuden till " The International Honor Society Beta Gamma Sigma". Denna inbjudan får man tydligen om man hör till de bästa 10 % av i Buisness -studerande i hela USA. Vilken grej! Jättekul!

Förresten har också Patrics nya järnklubbor äntligen anlänt. Sist vi pratade om det så hade han dock inte hunnit hämta ut dem.
Nu hör jag av maken att Daily resultat har tydligen kommit från Grover Page Dag 1. Spännande!

Ok, De har bara kunnat spela ett varv, dvs 18 hål. Eastern Kentucku har 2 spelare på 52 plats på +6, en på 18 plats på +1, en på Par på 15e plats, 2 på 8e plats på -1 - men ingen av dessa är Patric........ Nä för han ligger på delad 4e plats ( tillsammans med 3 andra) på -2. Före dem ligger 3 spelare som delar första platsen efter varv 1 på -3.

Laget ligger nu 4 på +3. Tyvärr räknades inte 2 av de bättre resultaten då dessa två spelare är med i tävlingen utanför lagtävlingen.
Leder gör nu Tennessee Tech på -1.

Om ni vill titta på resultaten så finns nu dessa på www.golfstat.com så får man söka sig vidare efter denna tävling .

Hör nedan följer lite bilder från golfbanan de nu är på, en bild tagen efter senaste veckans snöfall, och en bild på vårens tävlingsschema.

Presentation


Välkommen till Bloggsidan om patric Sundlöfs tillvaro på golfcollege på Shorter University i Rome, Atlanta, USA

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards