Alla inlägg den 28 januari 2014

Av Helena Sundlöf - 28 januari 2014 10:48

Det ofrivilliga lugnet vad gäller golfen fortgår. Vädret är inte riktigt på spelarnas sida och gör vad det kan för att banorna ska få "vila" ytterligare en tid. I stället blir det träning i gym (fys 5-6 dagar/ vecka vilket är helt ok iallafall för en kilojägare som Patric) och i golfsimulatorer ( vilket inte är riktigt lika stimulerande och uppiggande). Om jag inte är helt ute och cyklar börjar tävlingssäsongen igen de 10 februari och då vill ju så klart alla i laget vara "på tå" så de tar sig en plats i skollaget till att börja med. Ingen av de 8 spelarna är klar för spel, utan det är först en intern uttagning innan "man" får komma iväg. Hur många "Try "Out's" det blir denna gång vet vi inte, det visar sig. Säsongen startar med Ball State Universitys tävling i Dade City, Florida, och självklart ska Patric med dit, eller hur?!!?

Snön i Richmond ligger kvar. Lite försvann under helgen, men nytt väntas eventuellt i dagarna. Går som sagt iallafall fortfarande inte att träna utomhus. Patric ruttnade på golfsimulatorer i helgen och tog i stället helt ledigt från golf och träning och hade i stället en bilstädar-dag. Händer troligen inte så ofta, så det var sannolikt behövligt. Mot nästa helg väntas plusgrader och regn, så då kanske chanserna för lite utomhusspel ökar. Innan dess väntar pingisturnering på skolan, där Patric tänker visa kompisarna var skåpet ska stå. Han har legat i hårdträning under jullovet så chanserna är stora.
Förresten visste ni att Patric köpte sin bil av en annan svensk college-kille som han gick tillsammans med på Shorter, Jesper Carlsson. Denna Jeppe är en kille med mycket pingisgener i sig då pappa är välkände Ulf "Tickan" Carlsson och mamma en duktig spelare från Göteborg ( Eva "Noak" Noaksson). Dessa två var även bekanta med Patrics pingisspelare mamma (dvs mig) . Kan detta generera en skolmästerskapstitel på Easten Kentucky Uni tror ni?



EN GO' FAMILJEKOMBINATION

Presentation


Välkommen till Bloggsidan om patric Sundlöfs tillvaro på golfcollege på Shorter University i Rome, Atlanta, USA

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards