Alla inlägg den 4 februari 2014

Av Helena Sundlöf - 4 februari 2014 08:34

Tre par nya skor senaste veckan har inhandlats. Ett par svarta och ett par vita till golfbanan, det är de färger lagets spelare måste ha på golfskorna för att matcha varandra. Var även dags för ett par nya löpardojjor då benhinnorna började ge sig till känna pga att skorna blivit lite "trötta".
Patric har också varit lite "händig" och fixat till vad han kallar "sprutmekanismen" i bilen, dvs vindrute-spolarna. Hur han gjorde? Jo han tog bilen till en verkstad där de gladeligen hjälpte honom genom att sätta dit den slang som lossnat mellan vätskebehållaren och sprutmunstycket. Nej, de tog inget betalt för det jobbet.......

SNYGGA SVENNE-LÖPARDOJJOR !

.....OCKSÅ VAR DET NYA GOLFSKOR.

Patric passade i helgen på att följa lillebror Rickards och Timrås hockeymatcher på "live arena" . Övriga familjen satt på läktaren i EON-arena , så vi kunde diskutera och kommentera händelserna på isen " live" via meddelanden och foton på IMessage. Är inte dagens kommunikationsmöjligheter fantastiska!
I lördags var det äntligen näst intill snöfritt på banan i Richmond

Genast drog grabbarna iväg för att ta en runda. De andra i laget nöjde sig med 9 hål, Patric fortsatte dock rundan ut - dvs 9 hål till. De första 9 blåste det rätt ordentligt och det är fortfarande svårputtat. Han var dock rätt nöjd med 38-33 ( =71 ) och kände att han hade många bra slag. Något som kändes extra bra var att han märkte att hans slag gick lite längre nu än i fjol. Skoj!
Natten mellan söndag och måndag kom dock ytterligare lite mer snö, inte mycket men ändå lite som täckte marken. Detta medförde att skolan var stängd på måndagen. Patric beslutade ta ett pass på gymmet i stället, det visade sig också vara stängt pga snöfall!!!!

Presentation


Välkommen till Bloggsidan om patric Sundlöfs tillvaro på golfcollege på Shorter University i Rome, Atlanta, USA

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards