Alla inlägg den 28 februari 2014

Av Helena Sundlöf - 28 februari 2014 09:01

Nu är uttagningarna klara och Patric är åter en av dem som får fara med EKU till tävlingen 3-4 Mars, denna gång bär det av till Hoover, Alabama och tävlingen är arrangerad av Samford University. Senaste veckorna har i stort sett all tid ägnats åt studier och träning. Det blir så den tid han är på skolan eftersom det nu kommer vara många skoldagar som försvinner för tävlingar. Nu väntar fem tävlingar på sex veckor och självklart räknar Patric med att han ska med på dem alla. Skolarbetet blir ju inte mindre för att det är tävlingssäsong, nädå, det tempot matar på i samma takt och det gäller för eleverna att hålla jämna steg och fokusera på uppgiften de har närmast. Och nu är det Alabama som gäller.......På lördag bär det av.

Igår fick Patric och flera från laget gå ut i periodpausen i en av skolans basketmatcher för att bli utmärkta för att ha över 3 i gpa. Exakt vad det innebär vet jag tyvärr inte ( äsch, dåligt insatt förälder va!??! Men en kan ju inte ha koll på allt....Har skickat frågan till Patric och svar kommer så småningom.
Igår var han även hos doktorn för att kolla upp några torra utslag han haft sedan januari. Han har tidigare fått bedömning från doktorn och div salvor, men inget har hjälpt? Får se om farbror doktorn hittade på något nytt igår då. Tur att mamma snart kommer på besök och kan vårda sonen lite grand...... Eller???
Rykten har iallafall nått oss att det även finns vänner runt Patric som ser fram emot att få träffa hans föräldrar. Så underbart kul det ska bli ( förutsatt att där finns ett pingisbord för mamma förstås.......)!

Presentation


Välkommen till Bloggsidan om patric Sundlöfs tillvaro på golfcollege på Shorter University i Rome, Atlanta, USA

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards