Alla inlägg den 12 februari 2014

Av Helena Sundlöf - 12 februari 2014 07:20

Man kan ju undra varför man önskar Livescoring. Mycket märklig historia . De resultat vi får/fått fram under denna tävling har visat sig variera beroende på vilken dataenhet vi gått in på !!!! Även om vi gått in på sidan exakt samma minut, så är resultaten olika, kan man ju undra sig hur det kan förekomma. Eftersom vi fortfarande inte fått närmare information från Patric, så kan jag alltså inte säga mycket om hur det gått med spelet, hur banan varit eller hur det varit för övrigt. Lite små detaljer har jag dock fått fram.matchresultaten och lagets placering i helhet torde stämma, en fjärdeplats. Det har visat sig att Patric vunnit alla sina 3 matcher under tävlingen, medans övriga i laget vunnit blandat 0-2 stycken. Hur nöjda Patric och de övriga i laget är med sitt individuella spel ska bli spännande att höra.
Lite mer fakta från helgen är att Patric fått sova på en soffa alla nätter och vad värre är blev planet de skulle åka hem med igår inställt. Enligt kort meddelande under natten verkar även dagens plan vara inställda, av vilken orsak vet vi inte. Så laget är "strandsatta" på ett Motell i Tempa. Skönt med en dag till i det varma klimatet kan tyckes, men vi vet ju hur noga Patric är med skolan och därmed kan vi ana stressen av att missa ytterligare en skoldag. Frågan är också om dagen kan nyttjas på en golfbana? Kanske måste de stå beredda för att en ev flight ska avgå. Fick en liten snabb " snapchat" igår där vi förstod att folk på/runt motellet är lite småkriminella, så man bör ta vara på sig och sina tillhörigheter. Känns ju lugnt och tryggt!
Att Patric presterat under tävlingen ökar chanserna för att han ska bli uttagen även till nästa tävling så klart. Detta glädjer oss föräldrar så klart lite extra eftersom vi då kommer befinna oss hos honom i Richmond och kommer få glädjen att fara med och se honom tävla i USA för första gången. Superkul!

Presentation


Välkommen till Bloggsidan om patric Sundlöfs tillvaro på golfcollege på Shorter University i Rome, Atlanta, USA

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards