Alla inlägg den 11 april 2015

Av Helena Sundlöf - 11 april 2015 12:39

Förmiddagen (amerikansk tid) startas upp med lite träning, innan den nästan 5 timmar långa bilresan ( ca 48 mil) till veckans tävling i White Sulphur Springs, West Virginia. Lite kul är det att de åker från Richmond och passerar Lexington, Kentucky. Kör sträckan österut, rakt mot Richmond, Virginia och målet ligger mellan flera Nationalskogar strax innan Lexington, Virginia.

Tävlingen, Greenbrier Collegiate Invitational, äger rum 13-14 April på The Old White TPC Golf Course. Arrangörer är Bowling Green State University, vilket känns förvillande eftersom Bowling Green är den stad Ellinor bor i och den ligger ca 72 mil nästan rakt västerut....

The old White är en Par-70 bana, 6663,233 m lång. Tävlingen kommer spelas 3 rundor, två på måndag och ett tisdag och 13 lag deltar.

Det såg igår ut som att Patric skulle kunna åka med. Han har ju haft problem med en skada på ett finger, vilken gav en stor blödning, smärta och rörelseinkränkning. Han har nu iallafall kunnat spela lite igår och förrgår utan att smärtan förvärrats ( vad vi vet ännu iallafall), men den finns tydligen kvar, och det mörkblågrå fingret har kunnat röra sig något lite mer dag för dag. Så det såg iallafall ljust ut igår när vi kommunicerade. Det som gör mest ont är när han slår i marken, så det blir väl till att spela med drivern hela rundan........
Magmedicinerna har kommit fram, vilket var skönt eftersom han hade känningar av att vara utan den.

Skolmässigt så har det varit grupprojektarbeten, arbete med ett ekonomiarbete om familjeekonomi och financeprov i veckan samt en hel del morgonfys. Förkylningen har äntligen givit med sig vilket är skönt.
Igår for han ca 15 mil norrut för att göra en Custom Fitting, vilket jag dessvärre inte är 100% på vad det gällde, men misstänker att det kan ha varit en utprovning av golfklubbor på ett testcenter. Spännande!

Jag hoppas på att få tid och möjlighet att rapportera lite under tävlingen. Annars ser det ut som Ni kommer kunna följa den på Birdiefire.com. Bara att googla in på Greebrier Cellegiate Invitational Birdiefire.com. , så kommer tävlingen upp.

Presentation


Välkommen till Bloggsidan om patric Sundlöfs tillvaro på golfcollege på Shorter University i Rome, Atlanta, USA

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards