Alla inlägg den 6 september 2013

Av Helena Sundlöf - 6 september 2013 04:50

I tisdagskväll nåddes Patric av sorgligt budskap. Vid tillfällen som detta är det extra tungt med avståndet mellan släkt och nära vänner.  Det var mamma Helena som via ett skype-samtal talade om att familjens underbara, kära gamla Mitzie hade fått somna in. Musklerna i bakdelen på den 14 år gamla schäfertiken har successivt försvunnit. Lite svårt att acceptera eftersom hon fortfarande var så "allert" och med  i mentalitet och vilja. Ett mycket tråkigt men oundvikligt öde. Nu får vi alla minnas det positiva med henne och hoppas hon har frid där hon är. Kanske har hon återförenats med alla hennes gamla hundvänner, kan ju säga att hon överlevt ett helt gäng gamla hundpolare.

Detta kort är taget för bara en månad sedan, då Patric var på tävling i Göteborg och familjen följde med i husvagn.

 

Om vi ska se hur golfen gått helgen som var, efter den underbara fredagsrundan på -8 (qualifying nr4) .

I lördags spelades "nr 5". Vi har inte fått så mycket information om den rundan, mer än att det nummerära resultatet  var 73.  På söndagen skulle de spela ytterligare en qualifyings-runda, men av någon okänd anledning blev denna inställd. Så här långt ligger Patric 2 av de 8 spelarna som "slåss" om att få åka på den första tävlingen. det låter ju bra, men han ligger endast 10 slag före den som ligger 7 efter 5 rundor.  Då förstår man hur jämna spelare de måste vara och hur tight de är mellan att få åka på tävlingen eller int. 5 spelare kommer ju delta i laget och en får tävla individuellt, vilket innebär att endast 2 av 8 kommer få stanna kvar hemma och träna. Det vill ju så klart ingen av dem göra..................

Nu råkar jag veta att det igår spelades ytterligare en 9-håls runda och en till ska spelas i veckan. Resultat från dessa är i nuläget okända. Alltid så spännandeeeeeee!


Ellinor har hunnit med sin första tävling i helgen. Eftersom Patrics qualifying blev inställd kunde han åka med och följa första rundan, vilken blev en riktigt härlig säsongsstart för Ellinor som slutade - 1 (71).  Även dag 2 var hon nöjd med sitt spel och spelade riktigt bra, men bollen ville inte riktigt gå hennes väg. Denna runda slutade 77 och placeringen på årets första tävling blev 9 -STORT GRATTIS Ellinor !


 

Skolan har satt igång med buller och bång. igår var det kvällslektioner som gällde. Både på tisdagar och torsdagar missar Patric halva golfträningen pga att ändrat schema på vissa ämnen  och lagt in sena eftermiddagslektioner. Inte alls uppskattat , men skolan ska också skötas. Det blirr att planera dessa dagar. parkera bilen nära föreläsningssalen och direkt från klassen kasta sig ut i bilen och köra till golfbanan för att hinna vara med den sista timmen.  En härlig skillnad mellan Atlanta och skolan här i Richmond är ju att  de här har planerade, organiserade gruppträningar och dessa vill Patric vara med på.

Proven har också satt igång och framöver har Patric minst 1-2 skrivningar i veckan utöver de vanliga läxorna. Så nu vet den gossen vad han har att göra både dagar, kvällar , (ibland nätter....) , vardagar och helger.

 

Presentation


Välkommen till Bloggsidan om patric Sundlöfs tillvaro på golfcollege på Shorter University i Rome, Atlanta, USA

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards