Alla inlägg den 8 september 2013

Av Helena Sundlöf - 8 september 2013 23:05

Nu har det gått några dagar igen. På EKU har det spelats qualifyings 4 dagar i rad. Onsdag och torsdag spelades bara 9 hål/ runda. Mer hanns inte med eftersom det även var skola och lektioner på dagarna. Fredag och lördag spelades dock 18 hål / runda. Hur det gått för Patric?
Ja, vad kan man säga annat än bra!??!
Själv tyckte han efter lördagens spel att varken "slagen " eller puttarna varit bra. Ändå slutade han på -2 !!!!!!
Jo, det är kanske till att ha lagt lite höga krav på sitt eget spel....
Trots den stress han känt över att få ihop skolarbetet och golfen så verkar han ändå kunna fokusera på rätt sak när han är på plats.
Onsdagens kvalificeringsrunda på 9 hål slutade Patric på -3. Han var mycket nöjd och allt hade känts så himla bra.
Även på torsdagen spelades 9 hål- par blev Patrics resultat.
Både Fredagens och lördagens 18- håls rundor slutade på samma score, -2. Patric har självklart känt sig nöjd med dessa dagars "spel-harmoni", men onsdagens spel låg lite "över" de andra dagarna.
Måste även kännas bra att på sitt första kval.-spel på den nya skolan kunna ses som "segrare" . Patrics totala resultat efter alla qualifyings-rundorna är -8. Tvåan slutade på -3 och trean på -2. Det är beviserligen ett lite tuffare gäng här på EKU än vad det var på Shorter.
Ska sägas att det även är lite tuffare på skolan också, iallafall i ämnet "Buisness international"
Patric hade en uppgift som skulle redovisas i ämnet. Han frågade lärarinnan om det var ok att maila in uppgiften ( en power point presentation) eller om han behövde ha presentationen med till lektionen. Lärarinnan svarade att det räckte att maila in den.
När han kom till lektionen nästa dag, så hade han mailat in uppgiften till henne. Resultatet blev att lärarinnan blev sur o irriterad och tyckte det var mycket "oproffsigt" att inte ha uppgiften med sig. !!!!!!
Dessutom skulle han få avdrag och frånvaro under tävlingsdagarna han nu åker iväg på. Spelar ingen roll att han är med i skolans golflag eller att han är där på schollarship för att spela golf. Prioriterar han att åka på tävlingen får han frånvaro ( oavsett om han tar igen det han missar på lektionerna) och han får ingen andra chans. Dvs han riskerar att bli underkänd i ämnet!!!!!
En av golftjejerna råkade ut för detsamma, men valde att hoppa av kursen. Patric är dock envis som en åsna och försöker kämpa vidare, en av hans goda egenskaper är ju att ALDRIG GE SIG !
Nu struntar vi iallafall i lärarinna och skolan några dagar. i stället håller vi tummarna för Patric och EKU som idag begett sig iväg mot årets första tävling i Huntington, Western Virginia. Som värd för denna tävling står Marshall University.

Presentation


Välkommen till Bloggsidan om patric Sundlöfs tillvaro på golfcollege på Shorter University i Rome, Atlanta, USA

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards