Direktlänk till inlägg 15 april 2015

Sista rundan på Greenbrier Collegiate Invitational...

Av Helena Sundlöf - 15 april 2015 07:08

... Blev inte en så spännande historia. Efter att ca 3-4 spelade hål fick spelet lov att brytas pga åska. Det var åska de sa iallafall, men Patric själv såg inte av någon sådan. Däremot var det rejält med regn och kanske någon enstaka blixt (Patric såg dock inte till någon blixt heller). De är lite snabbare på att bryta "där borta" än " här hemma". I Patrics ögon hade mycket väl spelet kunnat fortsätta, kanske efter någon stunds uppehåll pga regnet. Han är ju ofta mycket stabil och tycker om att spela i regn.
Patric hade iallafall spelat 3 hål då de avbröt, låg för dagen på Par och ett snäpp upp till delad femteplats. Jared hade gått +1 och låg trea på -2. Täten delades av två stycken, på -4.
Slutresultat blev det resultat som gällde efter de första två rundorna, dag ett innebar att 3 spelare delade första platsen på -3. En av dem var Patrics rumskamrat Jared. Kul och STORT GRATTIS TILL JARED!
EKU-Laget, kom tvåa, bara ett slag efter ETSU ! Patric individuellt kom delad 6.

Igår kväll pratade Patric en stund med sin pappa, Ulrich. Han berättade lite om sina rundor och hade hunnit med en liten rondanalys. Generellt hade han haft ett bra fokus under tävlingen och en bra inställning. Han var nöjd med sitt humör och hur han klarat av och räddat de svåra situationerna. Detta måsta jag, som följt honom en del under åren, säga att han oftast är fantastisk på. Att rädda sig ur situationer vilka man ibland tycker ser både omöjliga och hopplösa ut. Det gäller att se lösningarna , inte problemen.
Han hamnade ofta lite långt från hål då han kom upp på greenerna. Det var hårda fina greener, där det rullade som sjutton.
Av de 26 spelade hålen hade han 26 greenträffar och 10 missade greener. 2 stycken 3-puttar, vilka bägge var på hål 18, vilka bägge blev boggies.
Detta var en PGAtours-bana, vilket ofta innebär att det gäller att hamna på "rätt sida" om Green för att klara av ett bra inspel och lyckas med 2-puttar. Vid hål 18 hamnade han då på "fel" sida.
Han spelade i samma boll som segraren, Gudmund Kristjansson. Vid ett av hålen hade Patric hamnat på " fel" sida om Green, men lyckats med ett fantastiskt bra och hopplöst svårt inspel och satte dessutom putten. Efter det berättade Kristjansson att han hade blivit djupt imponerad och lite " mörkrädd" pga att det var så bra ska, insett det var en mycket bra spelare han hade i bollen.
Kul att få en sådan komplimang under spelet, dessutom av segraren själv.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena Sundlöf - 31 maj 2016 09:43

Äntligen är Toefl-testen avklarad och nytt pass beställt. Det är inte lite att ha koll på inför college och 4 år i USA. Visum ska sökas och inför det måste passet räcka hela den planerade vistelsetiden. Det nu varande passet går ut februari 2020, exa...

Av Helena Sundlöf - 31 maj 2016 09:03

Äntligen är Toefl-testen avklarad och nytt pass beställt. Det är inte lite att ha koll på inför college och 4 år i USA. Visum ska sökas och inför det måste passet räcka hela den planerade vistelsetiden. Det nu varande passet går ut februari 2020, exa...

Av Helena Sundlöf - 14 maj 2016 13:51

Då var det äntligen dags för Skandia Tour debuten i år. Bilen med Marcus och kompisen Simon Berglund for från Linköping i torsdags. De checkade in på vandrarhemmet i Laholm torsdag kväll och inspel fredag em. Banans karaktär och skick är vi fortfar...

Av Helena Sundlöf - 8 maj 2016 19:12

Vilken Kristi Himmelfärds helg vi har haft, vilket väder. Helt suveränt! Marcus håller troligen inte med helt och hållet på alla punkter. Vi börjar med onsdag 4/5. Marcus körde då inspel på Vreta Kloster. Han konstaterade att det var en mycket klur...

Av Helena Sundlöf - 1 maj 2016 22:17

Äntligen har vi fått uppleva säsongens första golftävling här hemma i gamla "Svedala". Inför helgen såg det lite bistert ut på väderkartan, med regn och blåst på menyn. Icka sa Nicke. Istället fick vi en finfin söndag i vackra Vadstena, på en bra p...

Presentation


Välkommen till Bloggsidan om patric Sundlöfs tillvaro på golfcollege på Shorter University i Rome, Atlanta, USA

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards