Alla inlägg den 14 maj 2015

Av Helena Sundlöf - 14 maj 2015 09:19

Efter fyra års slit och hårt jobb har Patric nu nått ett av sina stora mål och samtidigt en av sina drömmar. Målet är att under sin collegetid få spela Regionals, drömmen är att få spela golf i Californien. Bägge dessa händelser kommer äga rum imorgon. Härligt!
Igår (12/5) landade laget på San Diegos flygplats för att 14-16/5 spela 2015 års Regional i på The Farm Golf Course i Rancho Santa Fe. De har idag haft sin inspelsrunda på denna utmanande par 72 bana, med sitt inte helt lätta Bermuda-gräs och mycket buskar och högt "slå" runt greener och fairways. Hamnar bollen lite "utanför" är det stor risk att den förblir borta.

Det är 13 lag som tävlar, vissa av dem bland de högst rankade college-lagen i hela USA. Tufft för våra EKU-killar, som är det lägst rankade laget på tävlingen. Men det är bara att stå upp och visa vilka de är......

Det finns en hel del intressant och kul att läsa på EKU's hemsida. Bland några olika länkar så hittar ni länkar med lite läsning, statistik för laget och lite historia om säsongen. Där finns också direktlänk till Livescoring på Regionals här i Rancho Santa Fe och länk till Regionals NCAA's hemsida.
För min egen del är det nu bäst att ansluta sig till de övriga sovande här i lägenheten ( bor dessa dagar i en helt Underbar lägenhet i ett helt underbart område i Del Mar, ca 20 minuters bilväg från golfbanan utmed havet) så jag kommer upp imorgon bitti.
EKU går ut i de sista bollarna, varav Patric tror jag går i den allra näst sista bollen kl 10.23 Livescoring kan som sagt följas, hittas på golfstat , på ELU's hemsida eller googla fram 2015 års Regionals, San Diego .

Sista veckans tentor och rapportinlämningar har känts bra. Detta blir bara en så perfekt "la Grand finale" på hans studier här, med familj och flickvännen Ellinor som supporters på banan.
Ellinor plockades även hon upp idag på flygplatsen efter att hon med strålande resultat slutfört sitt tredje college-år med ett flertal tentor sista dagarna. Hon har senaste veckan pluggat stenhårt, städat ur lägenhet och klarat av div praktiska göromål som måste fixas inför sommarlov och Sverigevistelse. Packning fick fixas sent igår kväll och inatt för att vid 3-tiden i morse ta sig till flygplatsen för förd hit till oss i San Diego. Säger bara att dessa ungdomar är fantastiska! Kan lova att just nu sover hon gott.........

Denna länk är den som kan kopieras ner till EKU's hemsida med lite fakta och länkar etc:

http://www.ekusports.com/news/2015/5/6/MENS_GOLF_0506155944.aspx?path=mgolf

Presentation


Välkommen till Bloggsidan om patric Sundlöfs tillvaro på golfcollege på Shorter University i Rome, Atlanta, USA

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards