Alla inlägg den 20 maj 2015

Av Helena Sundlöf - 20 maj 2015 16:34

God Morgon!
Det har varit och är några aktiva dagar här. Nu är det dock lite lugnt en stund och jag får en chans att skriva medan jag äter frukost. Hann precis ner som de skulle börja plocka bort. Alla killarna är ute på golfbanan och Själv passade jag på att köra ett träningspass! Har inte hunnits med mkt sådant denna resa, kände det kunde vara lite skönt att röra på sig inne innan jag ska ut i värmen. För här är det nu - äntligen - varmt och skönt. Minst kring 25 grader o sol igår och säkert lika idag, lite vind som tur är. Killarna lider och längtar till havet medan jag njuter i fulla drag.
När en äntligen återhämtat sig från en jetlag är det dags att stöka runt lite till bland dygnshormonerna. Nu är vi iallafall i Richmond, Kentucky efter en nattlig resa från San Diego med tidsförflyttningar hit och dit och ånyo typ 40 timmar utan sömn.....

Patric kom och mötte oss på flygplatsen i Lexington, ca 30-40 minuters bilväg från Richmond, sen körde vi lite olagligt ( 6 pers) till Mc Donald där det blev en stor frukost
När vi var i Lexington passade vi på att uträtta en av de mindre roliga uppgifter vi hade medan vi är här. Patrics mycket omtyckta assisterande coach fick beskedet att han hade lungcancer precis innan deras Regional skulle spelas. Det var med tårar i ögonen han berättade för Teamet att han inte kunde fara med dem till tävlingen. Han opererades nu i måndags. Patric ville så klart hälsa på honom innan han lämnar college och coach ville gärna träffa hela Patrics familj. Så vi var uppe till honom på sjukhuset. Vi hade en trevlig liten stund tillsammans, men det blev ett tungt avsked och det var inte utan att coachs röst hackade och bröts och det kom några tårar när Patric kramade om honom och sa hejdå. Ett av de tyngre avskeden här skulle jag tro.
Därefter var dags ta i tu med lite praktiskt. Patric har ju fixat otroligt mycket senaste veckorna med att avsluta försäkringar, ställa om bilen til svenska Erik som ska ha den fr o m i höst, lämna tillbaka böcker, städa ut rummet, sortera saker osv osv. Lite hjälp fick han av sin kompis Briana, men de höll nog på i 7 timmar bara med att flytta ut. Parallellt med detta har det ju varit studier inför de sista tentorna och inlärningarna., vilka var precis innan avfärden till San Diego och så klart egen träning, rehab för den onda ryggen och i förrgår var Patric hjälptränare för knattarna vid Gibson Bay Golf Course. Igår fyllde vi två hockeytrunkar och en stor resväska med grejer= 89 kg. Ändå har vi mer kvar att sortera in i våra väskor o handbagage.....
Kvällens jobb antar jag!

Lite måste vi ju njuta också så klart. Så igår em inhandlades STORA slashies (is-drinkar) i alla smaker . Dessa intogs en stor park bredvid Gibson Bays GC. Vi drack slashe till alla mådde illa och vi i stället tävlade i vem som kunde välta andras slashesar med en boll.
Därefter var det fotografering av Patric i collegedräkt. Först på Gibson Bay GC, sen på olika platser runt college. Rundtur på skolan för Patrics syskon var så klart ett måste innan middagen på en härlig udda restaurang. En buffé av alla möjliga olika sorters gott käk som var fundraising för att barn/ungdomar till militärer skulle få komma iväg på sommarkollo. Underbar personal som jobbade där och mycket god mat.
Vi hann även med inhandling på en dygnet runt öppet affär innan killarna, vid midnatt, drog den kvällsliga kortspels-matchen om vem som skulle få sämsta sängplatserna.

Nu är alltså träning och golf på schemat. I em ska vi hämta stor hyrbil i Lexington. Sen lämna Patrics bil och present till coach ev blir det middag med några av Patrics vänner på skolan.
Sen måste vi så klart packa klart.
Imorgon bitti färd upp till Cincinnatti, där vars Patric ska flyga ut ifrån på em. Vi andra forts sen upp mot vårt flyg i Chicago, vilket flyger dagen efter.
Klart det ska bli underbart för Patric att komma hem och få koncentrera sig nästan bara på det han älskar , dvs golfen och efter så många års hårt arbete slippa ha studier och läxor hängande över sig hela tiden. Men detta är en epok som tar slut här, en ände på en stor och lärorik upplevelse.


Lite kust-, semester och badbilder från San Diego måste ju också få komma med

Presentation


Välkommen till Bloggsidan om patric Sundlöfs tillvaro på golfcollege på Shorter University i Rome, Atlanta, USA

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards