Alla inlägg den 25 maj 2015

Av Helena Sundlöf - 25 maj 2015 07:47

Måndag morgon...... I fredags em kom Patric hem efter många timmars flight, med 2 byten/ mellanlandningarsteg han åter ner på svensk mark. Trött och hungrig, Bärandes och kånkandes, på överfull golfbag (22kg) och stor överfull hockeytrunk (23kg) samt 2 stora handbagage, funderade han på hur han skulle ta sig hem från tågstationen till huset. Övriga familjen befann sig ju fortfarande i USA. Det slutade dock med att två äldre, undbara damer såg hans dilemma och han blev lyckligt upplockad av dem och erbjuden skjuts hem.
Ett dygn senare anlände resten av familjen med sitt eget bagage och resten av det Patric samlat på sig under sina 4 år i USA. Patric hade bestämt sig för ett par dagars golfbilar och att återställa sig här hemma, men redan dag ett ville lillebror Marcus ut på golfbanan. Så träning blev det. Annars har helgen mest inneburit tömning av div garderober, sortering och uppackning. De 3 bröderna har åter farit till sina studieorter ( Sundsvvall och Åtvidaberg) och familjen ånyo minskat, u till 3 personer på hemmaplan -tills vidare iallafall.

Nu är det då iallafall åter måndag och dags för nästa steg för studenten och golfaren Patric. Vad gäller studierna är det nu, efter 18 års konstant pluggande, slut. Han har tagit sin degree i Buisness Management och det med besked.
Vad det gäller golfen så är det idag efterlängtad återförening med Patrics mycket högt uppskattade tränare, Martin Wiklund, i Åkersberga. Tävlingsmässigt är nästa stora tävling det planeras för, och han hoppas komma med på, Brittish Amateur Open i Skottland i mitten av Juni. Innan dess hoppas han dock kunna hitta en passande tävling att starta upp med.

Fortsättning följer.......

Presentation


Välkommen till Bloggsidan om patric Sundlöfs tillvaro på golfcollege på Shorter University i Rome, Atlanta, USA

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards