Alla inlägg den 9 mars 2014

Av Helena Sundlöf - 9 mars 2014 12:57

Inatt ställdes klockorna fram här i USA. Tur coach upplyste oss om det igår kväll, annars hade vi blivit en timme sena.
Laget kommer idag starta tävlingen från Tee 1 mellan kl 8.54 och 9.30 Daniel DeLuca startar Patric kommer vara sist ut från EKU klockan 9.30, tillsammans med vilka skolor vet vi inte. Tror ett 10-tal skolor deltar i tävlingen iallafall.
De har livat samma väder idag som det som var igår, dvs sol, klarblå himmel och upp emot tjugo grader. Igår var det knappt någon vind, så vi hoppas det gäller även idag också.
Bana #8 på Pinehurst visade sig vara en mycket fin bana även den, inte bara 2an som är "super" alltså...... Igår var det något blött på sina håll, men hade ändå torkat upp bra efter de senaste dagarnas regn. Korta " öppna" ruffar, fairways med inblandning av det värmetåliga Bermudagräset och korta, fina, torra, lagom snabba greener. Det bäddar för en trevlig runda idag.
Tävlingen spelas 3 dagar, 18 hål per dag.
Härligt mottagande fick vi som gäster vid 8de hålets klubbhus. Vi (Ulrich och jag) hann bara in i foajén så blev vi genast välkomnade och utfrågade hur vi haft det på banan, hur dagen varit etc och informerade om vilken personal som fanns i shoppen under helgen, alla faciliteter, öppettider osv. Kändes mycket välkomnande. Detvar den ansvariga vid denna banan/ klubbchefen (?) som hälsade oss välkomna, så vi passade på att fråga om där fanns en klädkod för oss som följde samt om regler. Det visade sig vara ungefär samma regler som när man följer en juniortävling hemma i Sverige. Ingen speciell klädkod, de vill så gärna ha hit föräldrar, syskon och annan publik så de tycker det är viktigare än att fokusera på att de ska ha speciella kläder på. Samma gällde reglerna att följa en boll. Man bör inte gå och prata med spelarna individuellt längs banan! Men hjälpa till att hitta bollar, ge något att äta/dricka, applådera och gå med en liten bit ifrån var helt ok.
Patric hade blivit lika fint bemött då han kom in till omklädningsrummet på morgonen med den kostym han haft på sig under morgonens intervju ( läs gårdagens blogg) . En man kom fram och frågade om Patric ville ha en galge till kläderna, därefter erbjöd han sig putsa till Patrics skor medan han var ute och spelade osv.
Nu är det på med shorts och packa liten ryggsäck. Även Daniel DeLucas föräldrar har rest hit och ska gå med runt denna tävling.


Klubbhuset vid Pinehurst #2

Presentation


Välkommen till Bloggsidan om patric Sundlöfs tillvaro på golfcollege på Shorter University i Rome, Atlanta, USA

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards