Alla inlägg den 13 mars 2014

Av Helena Sundlöf - 13 mars 2014 05:41

Åkte imorse från Asheville. Gjorde ett snabbt stopp vid Biltmore, USA's största "villa" på 250 rum uppförd av George Washington Vanderbilt II. Visade sig att denna stoooora egendom med lantgård, blomsterprakt och utsökt trädgård, vingårdar och egen vintillverkning, affärer, restauranger och hantverk samt det stora huset var ett dagsverk att ta sig runt och ska väl helst kanske ses under vår och/eller sommar. Vi hade varken väder, årstid eller tiden så vi bestämde oss för att fara vidare. Såg bara en kort film om Biltmore för att få veta lite mer.
På vägen hem stannade vi vid en stor Outlet i Gatlinburh där det blev en hel del pengaförbrukning och inköp av diverse presenter, golfprylar, kläder mm. Efter en välbehövlig café latte/varm choklad på Starbucks fortsatte resan till Sevierville, fortfarande i Tennessee. Där gjorde vi ett snabbt stopp vid deras golfbana för att få en liten blick på den bana Patric har sin nästa tävling på ( de far iväg på söndag). Det var kul att få se den och omgivningen runt. Precis bredvid låg ett stort hotell med ett jätte-vattenland som tornado upp i mitten av hotellområdet. Häftigt!
Vi har under den totalt 5-6 timmar långa bilresan idag passerat fantastiska berg och dalar, semester-områden i bergen ( där björnar och drafting är två av de stora turist-attraktionerna). På slutet blev det åter igen hagel, snöfall och nu,Richmond, Kentucky, har vi kring nollgradigt och vitt på marken igen. Klockan är över midnatt och det är dags att hoppa i säng för att orka med nya äventyr och träningspass imorgon.

I bergen, Smokey Mountains, innan Gatlinburg

Klubbstuga och framför driving rangen vid Seviervilles GC

Presentation


Välkommen till Bloggsidan om patric Sundlöfs tillvaro på golfcollege på Shorter University i Rome, Atlanta, USA

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards