Alla inlägg den 22 september 2014

Av Helena Sundlöf - 22 september 2014 09:08

Vet inte om jag ska skylla på frekvent antal arbetade nattpass, för många ping-pong-bollar runt skallen eller en okoncentrerad , för dåligt lyssnande mamma men fel blev det iallafall i gårdagens inlägg. Inte för att det var så viktigt, men rätt ska vara rätt.
1) Ben, som nu är en av de spelare som representerar skolan på tävlingen i Murray, är inte "freshman" (dvs förstaårselev) utan han är "junior" (dvs tredjeårselev).
2) Det som upptar all fritid för Patrics nye rumskamrat, Jared, förutom golf och sömn är inte TV-tittande på Softboll utan på Football.

Nu är EKU-gänget på plats och installerade på Holiday Inn (Patric delar rum med Jared även under denna tävling) i Murray och sover förhoppningsvis gott i sina sängar i denna skrivandets stund. Under den 5 timmar långa bilresan fick Patric ihop 3 timmar välbehövliga studier. Skönt! På eftermiddagen körde de inspel på Miller Memorial Golf Course, där måndagen och tisdagens tävling ska äga rum. Skicket på banan var lite si och så, men tävlingslugna är killarna ändå. Vädret i USA är liksom här hemma lite svalare, det ser dock ut som att de kommer klara sig utan nederbörd.

Spelprogram och vilka som deltar har jag inte sett ännu , men lite fakta har jag hittat iallafall:
Det är 11 gången Murray State Invitational arrangeras av "The Racermen's golfteam", Murray State University

Tävlingen startar med Shot-Gun start både måndag (36 hål) och tisdag (18 hål). Banan har par71 och 12 skolor deltar i tävlingen.
5 av skolorna är med i samma "serie-grupp", Ohio Valley Conference, som Eastern Kentucky. De övriga fyra förutom EKU är hemmalaget "the Racers", Morehead State, UT Martin och Tennessee State. Övriga deltagande lag är Alabama State, Christian Brothers, John A. Logan, Missouri Baptist, Northern Kentucky och Wright State.

Vi hoppas på att få en liten rapport från Patric efter den första dagens spel.

Tänkte bara återigen ta chansen att få Gratta Lillebror Marcus samt påvisa att det är viktigt även för golfare med bra fysik, målmedvetenhet OCH envishet. Marcus går på Åtvidabergs Gymnasiums golfprofil. Varje år springer de en skoltävling som heter "Bysjön runt" ( tror namnet var så, återigen brist på koncentration och dåligt lyssnande mor), ett en-mila-långt lopp runt sjön i Åtvidaberg där elever och kanske även vissa lärare deltar. På skolan går ju många idrottare, bl a är det en stor skola för fotbollsspelare.
Denna tävling ägde rum i fredags och Marcus placerade sig 2 på denna tävling trots precis genomgången förkylning och konstant håll under löpningen. Bra Jobbat Marcus och härlig vilja att fullfölja och inte ge upp trots "magsmärtan" !

Presentation


Välkommen till Bloggsidan om patric Sundlöfs tillvaro på golfcollege på Shorter University i Rome, Atlanta, USA

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< September 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards